Ea


Îmi tot ziceam să profit de zilele libere de Paşte, să fac şi eu o pescuială la şalău (a se citi antrenament pentru Saruman). Numai că bălţile de pe la noi îs cam sărăcuţe la specia asta, totuşi imi zic: “măcar câteva ţacuri să am, să nu fiu complet defazat”. Zis şi făcut, mă trezesc de dimineaţă (nu prea dimineaţă să nu rămân cu cearcăne), dau ” Hristos a Inviat!” familiei şi glonţ la gârlă.
Aici găsesc apa scăzută şi bibanii prezenţi. Prind câţiva, cu mono de 12 şi 2 grame, când încep pe larg ceva atacuri de ştiuci.  Schimb tamburul, schimb şi ceva năluci dar canci… cu L şi fără poşete nu ajungeam în zona fierbinte. Mă deplasez acolo unde teoretic trebuia să am acele câteva atacuri de antrenament, da ‘  în afara urmăririlor de bibani cât ţigara, nica…  Ei nu chiar nica, vedeam spectacolul roşioarelor care se adunau pentru nuntit(zic eu).
După câteva ore de schimbat noutăţile de prin trusă, pe un capăt de lanseu când întindeam bucla ramasă, o văd cu coada ochiului pe EA. image0339Îl strig pe Alex că văd o ştiucă mare şi în acelaşi timp recuperez firul cât poate mulineta, ca să-i ajung în faţă. Ne potrivim, exact când EA mai are un metru şi depăşeşte linia firului, apare din larg şi jigul meu de 6 grame, armat cu o ciucalata nouă. Ca orice fată, se pare că şi EA are o pasiune pentru ciucalată dar şi pentru pozat 😛 Norocul meu că am avut inspiraţia să bag un lider fluoro.
De fapt n-a fost EA chiar aşa de mare, numai 87 a avut… da’ ce mă făceam eu că ajungeam la Săruleşti fără să fi avut un ţac anu’ ăsta? 🙂stuk-2By Oby.

8 Comments

  1. blajinu' April 8, 2010
  2. nick April 8, 2010
  3. jonah April 8, 2010
  4. oby 1 April 8, 2010
  5. jonah April 9, 2010
  6. mircea April 11, 2010
  7. oby 1 April 12, 2010
  8. Leba April 13, 2010

Leave a Reply