Doamna lacului

tableta-de-wknd-1

Indicaţii Voodoomidon:
– stări depresive cauzate de lipsa partidelor de pescuit;
– frustrări cauzate de lipsa peştilor din apele naturale;
– anxietate provocată de pregătirile necesare unei gherle la proxima etapă CNS;
– prevenirea acceselor suicidale produse de blancuri repetate, etc
– reprimarea stărilor de vomă provocate de nenumăratele joncţiuni cu braconierii;
– fundilită acută, provocată de statul prelungit pe băncuţa bărcii.

Contraindicaţii: cei care se ştiu cu o sensibilitate crescută a ficaţilor.


Cine ar putea fi? Fără nici o îndoială e prinţesa Lucius din stirpea regală a Esoxilor. Cu o graţie desavârşită domină regatul apelor din palatul ei de stuf. O himeră pentru mulţi pescari, ea se arată numai celor vrednici de această cinste. Un trofeu pentru care munceşti mult, cercetând cu răbdare fiecare colţişor de apă, sperând că după următorul pâlc de stuf pandeşte EA, iar tu eşti destul de dibaci sa o faci să atace, să facă o voltă menită să ducă la pierzanie năluca care s-a aventurat pe teritoriul EI.
Toate eforturile pescarului sunt răsplătite în acele momente de adrenalină, când simţi un şoc formidabil transmis de lansetă, care face să-ti crească exponenţial bătăile inimii şi care te face de fiecare dată să tresari şi să-ţi spui în gand: E ACOLO, A MUŞCAT!
Drilul e cireaşa de pe tort, lumânări, loopinguri, schimbări bruşte de direcţie, căutarea oricărui obstacol care ar ajuta-o să scape, smucituri răutăcioase ale capului, iar dacă nimic nu merge urmează trucul de final, când lupta pare terminată. Ea vine pe o parte spre tine, tu savurezi deja victoria, strângi puţin frâna tamburului ca să o poţi scoate mai uşor. Emoţionat fiind, nu observi cum ochii vicleni iţi urmăresc fiecare mişcare, aşteptând momentul potrivit pentru figura de final, o torpilă care ţâşneşte cu forţă din apă pentru o lumânare perfectă, combinată cu o scuturare energică din cap, care nu poate să aibă ca finalitate decât scuiparea nălucii care a înşelat-O. Reprezentaţia te lasă mut, cu respiraţia tăiată şi un sentiment ciudat, ceva între părere de rău că n-a stat la poză şi consideraţie pentru curajul şi puterea de luptă de care a dat dovadă; pierdut şi confuz, nu poţi face altceva decât să te înclini cu respect şi să visezi la următoarea întalnire cu cea care ţi-a oferit un asemenea spectacol.
Ulterior ai să derulezi în minte tot filmul întamplării şi ai să poţi să povesteşti prietenilor că te-ai întâlnit cu Dumneaei, Doamna Lacului.

crop-1

by Nick.

5 Comments

  1. blajinu' June 23, 2010
  2. nick June 23, 2010
  3. Leba June 23, 2010
  4. nick June 23, 2010
  5. RNN57 March 26, 2017

Leave a Reply