Pledoarie pentru biban

Aspect fizic placut, lungime potrivita, ochi mari si sticlosi, usor cocosat, pielea solzoasa dar fina, dungi originale, forma fizica perfecta, ma adaptez usor, caut gume.

Despre biban am scris si am sa mai scriu, pentru ca e unul din rapitorii mei favoriti.
Foarte succint, intr-una din haiduciile de anul asta pe Lacul Izvorul Muntelui, insotit de acest Che Guevara al East.ului – aka Nick, dupa o eleganta semigherla la pistrui, luam decizia de a fugi cativa kilometri in amonte la biban, ca tot avem termicele la noi.
Zis si facut, ajungem intr-o zona care promitea si incepem sondarea pe o apa ciupita bine, cu adancimi de 4-5 m, plina de suspensii, la suprafata plutind alene lemne, peturi si nici’prin’cap’nu-ti’trece ce alte diverse obiecte.

Intalnirea cu Sorin Buculei n-a facut decat sa completeze  in mod placut eternele amicale halieutice si disputele ironice specifice moldovenesti.

Evident ca unul din noi, nu spui cine,persoana insemnata,  😛  nu avea sextil si, suflet pios cum sunt, dupa doujde bibanoci buni, i-am pasat Legendul ultralight cu un 2 livre alb. Talent, ce mai…:D
Am punctat bine, mult mai bine decat in etapa de Master de anul trecut, cu exceptii ce au depasit bine 30 de centimetri si cu un varf al lui Sorin, o femela superba ce avea cam 40 de cm.

Cam asta a fost, mai jos un dril pretios:

7 Comments

  1. Sorin June 12, 2012
  2. Leba June 12, 2012
  3. Sorin June 12, 2012
  4. oby 1 June 12, 2012
  5. Nick June 12, 2012
  6. Leba June 12, 2012
  7. pikeman June 12, 2012

Leave a Reply