“CUPA EGRETA” 23-24 mai 2015 – ziua a II-a

Pe o vreme deja prea calda pentru luna mai, cu un vant moale, 34 de echipe s-au aliniat frumos la start in mansa a II-a a Cupei Egreta 2015.
Oby Intaiul si Razesul Catalin, (sa le spunem generic fratii moldoveni) au pornit dupa prima mansa cu un ecart fragil, de doar 410 cm, la doar 10 centimetri in fata lui Vasile Stiopei, care a concurat singur, urmat de echipa Dima/Lazar cu 384 cm. Un loc intai mai degraba stresant decat linistitor, tinand cont de diferenta mica.
Sanse bune puteau avea si echipele situate intre locurile 4 si 15, cu un cumul de la 370 cm pana la 342 cm. Practic cu un crocodil de-un metru, orice echipa putea urca puternic in clasament, devansand primele locuri.
4
S-au prins stiuci si pe canale dar si pe japse, evident mai mici decat in mansa I, cea mai mare captura a intrat pe oscilanta in mansa a II-a, la echipa Iliescu/Cristescu.
Ca in orice manda secunda, lupta a fost mult mai grea, mai cerebrala, stiucile s-au lasat mai greu pacalite.
Fratii moldoveni au impletit 6-7 cumetre, toate in zona a 70 de cm. Dupa masuratoare, au luat un binemeritat loc III cu 748 cm, dupa Vasile Stiopei – locul I, cu 779 cm  si echipa Dumitru/Aron – locul II, cu 751 cm. Poate aici e limita dintre loterie si stiinta pescuitului, mai ales tinand cont de faptul ca au fost destule echipe care nu au reusit sa-si prinda cei minim 5 pesti, nici macar in mansa I.
podium 1
Si uite-asa primul podium East de anul asta trece frumos in muzeul clubului, pe care-l puteti vizita de luni pana vineri, intre orele 9 si 17, contra modestei sume de 100 de euro.
Habemus stiuca!
clasament IICu multumiri calde organizatorilor, partenerilor si tuturor participantilor.

2 Comments

  1. Ionut G June 8, 2015
  2. Demarcus Manwarren June 3, 2017

Leave a Reply