Șalăi tomnatici

Vremea buna!

Asta a fost motivul pentru care am ajuns la concursul  Cupa Iasiului editia a II-a, organizat pe lacul Frasin – o ocazie buna pentru a reintalni colegii de club si prietenii din Iasi.

Concursul s-a desfasurat in 2 manse de cate 3 ore, 2 sectore, puncteaza cei mai mare 5 salai. Dupa toate pregatirile, intram pe apa in sectorul cel mai bun (credeam noi).
Dupa primele lanseuri, ne-am dat seama ca partenerul nostru de joaca nu vrea sa colaboreze. Colegul de barca, Marcel Gheorghita, dupa aproape 2 ore de sapat balta cu toate gumele pe care le avea, reuseste sa aduca in barca 2 salai frumosi, unu de 61 cm si unu de 66, care ne-a plasat pe primul loc in grupa, colegii Leba si Nicu clasandu-se pe locul second, cu un singur pește. A treia echipa din club, pe sectorul B, cu colegul Oby reuseste sa prinda un singur peste de asemenea.

Am iesit de pe apa si ne asteptau gazdele cu un gratar deosebit, ca asa e frumos intre prieteni.
Mai stam la povesti cu colegii, incercam sa intelegem ce si cum sa intampla, dar realizam ca sigur nu colaboreaza prietenul nostru salau. Mansa a II-a reusesc sa prind eu primul peste si imediat colegul Marcel al doilea, mici dar ne urca pe podium pe locul II.

Colegii Leba si Nick Gherla reusesc in ultimul sfert de ora sa prinda un peste frumos de 61cm care ii urca pe locul III la final, Oby reuseste sa prinda 2 salai frumosi si termina pe locul 5. Ii multumesc pe aceasta cale pentru sfaturile primite la gratar, printre mici si carnaciori.
Per total, un concurs frumos, amical, cu prieteni buni si pesti de talie peste medie, o surpriza cu adevarata placuta in plin sezon de spinning.

Multumim tuturor – castigatori, organizatori, sponsori si nu in ultimul rand Alin si Iulian pentru efortul de a face o balta minunata cu pesti trofeu, CMMC 76 cm.
Luca Micella.
foto credit: Dragoș Tismăneanu (https://www.facebook.com/gabriel.sogard)

Leave a Reply